izdelava-spletnih-strani-optimizacija-strani-4                       telefon            ponudba

Brezplačna spletna stran

Brezplačna spletna stran

spletna_dimezija_izdelava_spletnih_strani/izdelava_spletnih_strani/brezplacna-izdelava_spletnh_strani-eurBREZPLAČNO - JA, RES JE!  To besedo lahko vzamete dobesedno...  Naš osnovni spletni paket je brezplačen.  Ne potrebujete nobenega znanja  ali orodja. Spletno stran vam BREZPLAČNO izdelamo mi!

Čeprav boste tudi z brezplačno spletno stranjo imeli neke stroške, saj moramo vaši internetni strani  registrirati domeno in nekje mora gostovati, so ti stroški zanemarljivi saj glavni strošek predstavlja ravno izdelava, ki pa vam jo mi izdelamo brezplačno. Stroškom registracije in gostovanja pa se tako ne morete izogniti nikjer.

Priložnost do tako poceni internetne strani res ne dobite vsak dan zato pohitite!

 Zakaj?

Ker je ta možnost do tako poceni spletne strani  časovno omejena in ne bo vedno možna.

Vse kar morete storiti je, da izpolnite prijavnico in  že sodelujemo.

Naročilo brezplačne spletne straniOzadje brezplačne internetne strani....
Brezplačna stran, ki je nadaljevanje projekta Brezplačna spletna stran (www.brezplacnaspletnastran.info) kjer smo pomagali mladim, novim ustanovljenim podjetjem  tako, da smo jim izdelali spletno stran brezplačno.  Ker je projekt izvrstno uspel in odzivi strank so bili izredno pozitivni,smo si drznili in zadevo postavili širše in tokrat velja za vse, ki si želijo imeti svojo spletno stran.Torej možnost, da dobite izdelano stran brezplačno velja tudi za Vas.

Kaj dejansko dobite v tej "brezplačni" ceni
- 4 Poljubne menije, ki jih izberete sami.
- do 8 poljubnih slik na spletni strani, ki jih lahko posredujete vi ali izberemo mi
- Izberete barvno kombinacijo spletne strani
- Unikatna glave spletne strani
- Obdelava 2 slik s fotoshopom (logotip....)
- Vpis v osnovne iskalnike (Google, najdi.si, yahoo) 

Ta brezplačni paket zadostuje osebam oz. manjšim podjetjem, ki bi radi predstavili svoje podjetje z osnovnimi informacijami.

Droben tisk napisan z veliko:
Pogoj, da vam izdelamo spletno stran brezplačno je gostovanje pri nas.


Primer brezplačnih strani si lahko pogledate tukaj - Reference brezplačnih spletnih strani1-hitra-izdelava-spletnih-strani

Hitro...

Če želite, da vaša spletna stran zagleda luč interneta hitro ste na pravem mestu. Spletno stran vam bomo izdelali ekspresno. Svoje izdelke oz. storitve boste tako lahko promovirali brez čakanja in zastojev.

+ Preberi več...

1-ugodna-izdelava-spletnih-strani

Ugodno...

Ugodno je naše drugo ime... Torej če želite resnično ugodno razmerje med kvaliteto in ceno se bomo tudi v tej smeri potrudili in za vas izbrali primeren paket. V paketu imamo spletno stran že od 0,00 € naprej

+ Preberi več...

1-pomoc-izdelava-spletnih-strani

Pomoč...

Pomagali vam bomo pri nastajanju vaše spletne strani. Če ste tudi brez ideje in ne veste kako bi sploh začeli, smo za vas tu da vam ponudimo roko. Pomoč nudimo tudi pri izbiri domene, slik, testov,...

+ Preberi več...

Naročilo spletne strani