Politika zasebosti

Politika zasebnosti

Uvod

Pri Spletni dimenziji nam je varovanje vaše zasebnosti zelo pomembno, zato vam želimo s tem dokumentom pomagati razumeti, katere vaše osebne podatke zbiramo, zakaj jih zbiramo in s kakšnim namenom jih uprabljamo. Prav tako na kakšen način jih obdelujemo in kakše so vaše pravice ter kako jih lahko uveljavite.

Zavezujemo se, da vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali, posodili ali prodali tretji osebi brez vaše privolite.

Odgovorna oseba za upravljanje vaših osebnih podatkov

Upravljalec vaših osebnih podatkov je: 
Sasa prelog s.p., Sobetinci 16/a, 2281 Markovci (v nadaljevanju sasa prelog)

Na koga se lahko obrnete za dodatna pojasnila ali informacije o obdelavi vaših osebnih podatkov

Za vse dodatne informacije in vprašanja smo vam na voljo na e-naslovu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  ali preko pošte naslova Sasa Prelog s.p..

Pridobitev vašega soglasja

Kot pridobitev vašega soglasja smatramo, ko potrdite, da se strinjate s politiko zasebnosti pred oddajo spletnega obrazca. S tem se strinjate, da pridobimo vaše podatke, jih obdelamo in hranimo za nadaljno rabo.

Pridobitev in obdelava vaših osebnih podatkov

Vaše osebne podatke:

  • Ime,
  • E-naslov,
  • Telefonska številka

dobimo iz obrazcev na spletni strani. Te podatke uporabimo, da vam odgovorimo na zastavljena vprašanja in povpraševanja. Pred samim pošiljanjem pa potrdite, da se strinjate z oddajo podatkov in njihovo obdelavo.

Vaši podatki se obdelujejo na spletni dimenziji glede na vrsto povpraševanja ali vprašanja. Teh podatkov ne razkrivamo in se uporabljajo samo za interno obdelavo v podjetju.

Kdo lahko uporablja vaše osebne podatke, ki ste jih posredovali preko obrazcev

Vaše podatke obdelujejo zaposleni, da vam odgovorijo na vprašanja ali povpraševanja.

Kako se obdelujejo vaši osebni podatki

Vaši osebni podatki se obdelujejo ročno, interno in individualno.

Hranjenje vaših podatkov

Obdobje hranjenja je odvisno od podlage in namena obdelave.

Vaše pravice glede varstva osebnih podatkov

  • Pravica do dostopa – lahko nam pošljete zahtevek, da vam razkrijemo katere podatke o vas hranimo
  • Pravica do popravka – lahko zaprosite za popravek vaših podatkov
  • Pravica do izbrisa – vaše osebne podatke izbrišemo
  • Pravica do ugovora – lahko zahtevate prenehanje obdelave

Prejete zahteve v Spletni dimenziji obravnavamo ročno in bomo na vašo zahtevo odgovorili najpozneje v enem mesecu. Zahteve lahko pošljete po pošti ali kontaktni e-naslov spletne dimenzije.

Kadarkoli imate pravico vložiti pritožbo pri nadzornem organu za varstvo osebnih podatkov: Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana.

Preklic ali omejitev vaše privolitve

Vašo privolitev za obdelavo osebnih podatkov je prostovoljna. To privolitev lahko kadarkoli omejite ali prekličete, tako da o tem obvestite spletno dimenzijo.