• 041 444 331
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Izdelava spletnih strani

👍 Izdelava spletnih strani

Želite unikatno spletno stran?

Izdelava spletne straniZakaj imeti svojo spletno stran in za njeno izdelavo izbrati Spletno dimenzijo?

Izdelava spletnih strani je naše poslanstvo. Vašo blagovno znamko oziroma produkte bomo ponesli v svet v vseh dimenzijah.

Spletna dimenzija temelji na hitrosti izdelave in strateškem razvoju spletne strani, na kreativnem dialogu z naročnikom ter prilagajanju spremembam, ki so edina stalnica.

Izdelamo vam kakovostno, ugodno in funkcionalno spletno stran, ki bo izpolnila vaša pričakovanja. Danes so spletne strani najučinkovitejši in najboljši način predstavitve vašega podjetja, dejavnosti, storitev, zato je ključno, da postane spletna stran ogledalo vašega podjetja.

Zavedamo se, da je potrebno pridobiti zaupanje obiskovalcev spletne strani, ki iščejo določeno informacijo, produkt, storitev, zato je prvi vtis zelo pomemben. Zaupanje se zgradi skozi kvalitetno, pregledno in interaktivno spletno predstavitev s privlačno vizualno podobo.

Na področju izdelave spletnih strani imamo dolgoletne izkušnje in prepričani smo, da vam lahko pomagamo in vam izdelamo spletno stran, ki bo rastla skupaj z vašim podjetjem. Spletna stran ni statična materija, ampak živ organizem, ki sledi trendom, razvoju vaše dejavnosti in potrebam obiskovalcev.

Spletna stran je izjemno marketinško orodje – vedno je vidna, dosegljiva in se hitro odziva na spremembe. Spletna stran služi za promocijo vašega podjetja in postopoma prispeva k povečevanju prepoznavnosti vaše blagovne znamke.

Digitalna predstavitev vaše dejavnosti je danes večinoma prvi stik s potencialnimi kupci. Zaupanje v vaše podjetje se začne graditi ob prvem kliku in vstopu v vašo virtualno ponudbo, zato je prvi obisk ključen za uspeh in prodajo. Pomembno je, da je spletna postavitev privlačna na pogled, da ustvarja zaupanje in da je kredibilna.

Pet osnovnih razlogov, zakaj je v današnjih razmerah dobro imeti kakovostno spletno stran:

  • Ustvarjanje kredibilne in zaupanja vredne podobe vašega podjetja.
  • Prikaz vaših kontaktnih podatkov in lokacije na zemljevidu.
  • Zmanjšanje stroškov korespondence z objavo najbolj pogostih vprašanj vaših kupcev oz. strank in hitra odzivnost.
  • Ažurno pridobivanje povratnih informacij vaših strank, saj spletna stran omogoča enostavno in hitrejšo dosegljivost.
  • Enostavno obveščanje obiskovalcev spletne strani o novostih in akcijskih ponudbah.

Spletna stran je stroškovno učinkovitejša od ostalih vrst oglasov.

Ali ste vedeli, da več kot 80 % uporabnikov interneta v Sloveniji uporablja internet za iskanje informacij glede storitev in izdelkov. Spletna stran prinese več strank in s tem prispeva k rasti podjetja. Edinstvena in samo vaša spletna stran vam omogoča digitalno identiteto, brez katere vas kupci ne morejo videti in obiskati. Kredibilnost pridobite v trenutku, s prvim stikom z vašo spletno stranjo – v teh odločilnih trenutkih se obiskovalec odloči ali bo posloval z vami.

Cilj vašega podjetja mora biti pridobitev čim večjega števila obiskovalcev = potencialnih kupcev. Na spletni strani redno in sprotno objavljate zadnje novice, akcije, dogodke, ki so pomembni za vašo obstoječe in potencialne stranke.

Spletna stran ni samo za velika, ampak tudi majhna podjetja. Spletni iskalnik Google razvršča iskalne zadetke tudi glede na lokacijo iskanja in predstavi geografsko relevantne rezultate. Na ta način lokalna podjetja pridobijo precej obiska in posledično koristi, saj jih obiskovalci najdejo v lokalnem okolju. Preko spletne strani informirate in izobražujete vaše obiskovalce. Ustvarite lahko svoje unikatne e-novice s katerimi obveščate obiskovalce in potencialne stranke.

V današnjem digitalnem svetu, kjer vse stranke iščejo tisto nekaj več, je spletna stran prav ta rešitev, ob seveda pravi strategiji, ki skrbi za razvoj spletne strani.

Zahtevajte ponudbo in nam dovolite, da skupaj ustvarimo spletno stran, ki ne bo le suhoparna spletna predstavitev, ampak edinstvena, interaktivna spletna zgodba.

Mesto kjer se spletne strani ustvarjajo

Da. Skupaj zgradimo edinstveno spletno stran!