• 041 444 331
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Čas mobilnega prijaznega etiketa, ki kaže, da je vaš splet prilagojen za uporabo na mobilnih napravah, se izteka. Meja je bila premaknjena in že dolgo je treba poglobljeno razmisliti o uporabniški izkušnji mobilnih naprav - skratka, treba je sprejeti mobilno prvo miselnost.

Kaj je "mobile first"?

Misel "prvi mobilni" predvideva, da se bo vaše spletno mesto največ uporabljalo na majhnih napravah, pogosto s širino največ 320 slikovnih pik. Na primer, relativno velik iPhone 8 Plus ima ločljivost 1242 x 2208px, kljub temu pa t.i. logična ločljivost je le 414 x 736px, kar je tudi ločljivost, ki jo bo iPhone uporabil za stiskanje vašega spleta.
Čas mobilnega prijaznega etiketa, ki kaže, da je vaš splet prilagojen za uporabo na mobilnih napravah, se izteka. Meja je bila premaknjena in že dolgo je treba poglobljeno razmisliti o uporabniških izkušnjah mobilnih naprav - skratka, sprejeti moramo prvo miselnost za mobilne naprave.


 

Kako narediti spletno stran Joomla - To je vadnica, ki vam bo pokazala, kako lahko v nekaj minutah zgradite spletno stran Joomla.

Joomla spada v rastočo skupino orodij za upravljanje spletnih strani, imenovanih Content Management Systems (CMS). Sistemi za upravljanje vsebine, ki vključujejo druge priljubljene možnosti, kot sta WordPress in Drupal, odvzamejo zapletenost izdelavi spletnega mesta.